OPERA MOSSET

1 Plaça San Julia - 66500 MOSSET
Téléphone: 04 68 05 50 83
Adresse mail: Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser.
Site web: www.operamosset.eu

Amsterdam / Mosset, januari 2015

 

 

Lieve, goede, trouwe, en nieuwe vrienden van Opera Mosset,
Misschien dachten jullie "uit het oog, dus uit het hart", maar dat is zeker niet het geval!
Opéra Mosset koestert de trouwe en nieuwe vrienden die haar iedere keer weer steunen met giften en voorstelling bezoek met hart en ziel.
Het afgelopen seizoen gaven wij, onder de noemer "Opéra Mosset en Concert" een reeks concerten in verschillende plaatsen, in het departement Oostelijke Pyreneeën, zowel in de buurt van Mosset als verder weg. Het concert bestond uit aria's en koorstukken uit producties van de afgelopen elf jaar. Deze concertserie is zeer succesvol verlopen. Zo goed als alle voorstellingen waren uitverkocht!
De artistieke leiding van Opera Mosset is vorig jaar al deels vernieuwd. Het koor staat nu al voor het tweede jaar onder leiding van Chantal Joubert, met begeleiding van de pianiste Benedikte Vermeersch. Sinds vorig jaar is de toneelregie van onze producties in handen van Arnaud Devolontat, samen met Gerda van Zelm, muzikale directrice, en sinds dit jaar Thomas Geerts, arrangeur en orkestleider, vormt hij het hart van het artistieke team, dat de voorstelling in 2015 “Le Barbier de Séville, mon Super heros!" vorm zal geven. Wil je meer weten van en over Chantal, Benedikte, Arnaud, Gerda en Thomas en dat wil je, ga dan naar onze site www.operamosset.eu en bekijk daar hun CV en palmares.
Ook op de site vind je binnenkort een eerste indruk van de plannen die Arnaud heeft ontwikkeld voor de opzet en structuur van de uitvoering van de Barbier op de cour van het kasteel van Mosset. Verfrissend nieuw. Heel anders dan tot nu toe ooit gedaan is. Kijk dus regelmatig op de site en volg de ontwikkelingen.
En verder zal al heel gauw op de site een video met een verslag van een deel van een recente koorrepetitie geplaatst worden. Ten slotte is het koor al vanaf oktober 2014 aan het repeteren om jullie een mooie voorstelling te bieden deze zomer. Hier kun je voor de eerste maal een proeve van hun kunnen bekijken en beluisteren. En één ding is zeker: als je dit eenmaal gehoord hebt wil je meer!

Tot slot, de opzet en uitvoering van onze producties is tot nu toe niet mogelijk gebleken zonder jullie gulle en genereuze financiële steun. Waarvoor onze diep gemeende dank. Helaas zal dat ook de komende jaren nog meer nodig zijn. Franse en Europese subsidies voor culturele evenementen verdwijnen of zijn gekort. Particuliere sponsoren hebben het in tijden van economische crisis steeds moeilijker om hun steun vol te houden. En wij weten dat ook voor jullie, onze trouwe vrienden, de tijden niet al te aangenaam kunnen zijn. Toch vragen wij je om ons niet alleen moreel, maar ook financieel te blijven steunen. Alle beetjes helpen ons!

Je kunt je financiële steun via internetbankieren gratis aan ons overmaken met behulp van een zogenaamde SEPA-overboeking naar:
Opéra Mosset, IBAN (International Bank Account Number) FR76 1710 6000 0618 8862 2100 004
De SWIFT/BIC code van de bank van Opera Mosset is AGRIFRPP871
Doe dit onder vermelding van “vriendensteun.

En verder; ken je iemand van wie je verwacht dat hij/zij het werk van Opéra Mosset ondersteunt, stuur deze brief dan door! Want bij ons geldt: “hoe meer vrienden, hoe meer vreugd!”

Rest ons je een goed, gezond en gelukkig 2015 te wensen. Wees ervan overtuigd dat Opéra Mosset en ons publiek met behulp van jullie steun de komende seizoenen veel plezier gaat beleven bij het maken en uitvoeren van, kijken en luisteren naar mooie, schitterende en altijd weer verrassende operaproducties!

Namens Opera Mosset,
Albert Emmering, buitenland correspondent van Opéra Mosset en Anneke Foks, project manager van Opéra Mosset.